ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Αγαπητοί πελάτες.

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), ΦΕΚ 951 Β’ της 21/3/2020, λόγω των έκτακτων συνθηκών από τον Κορωνοϊό Covid-19, όλα τα ΚΤΕΟ της χώρας* υποχρεούνται να αναστείλουν την λειτουργία τους. Να σας ενημερώσουμε πως έχει ήδη δοθεί παράταση 45 ημερών για όποιον έχει υποχρέωση να περάσει ΚΤΕΟ/ΚΕΚ μέχρι και την Πέμπτη 30 Απριλίου 2020. Η παράταση ισχύει για αρχικούς και περιοδικούς ελέγχους, επανελέγχους και για κάρτες καυσαερίων (βλ. Απόφαση Υπ. Μεταφορών 19758/1397 της 19/3/2020).

Παρακαλούμε λοιπόν, να μην προσέλθετε σε κάποιο από τα ΚΤΕΟ αν δεν βεβαιωθείτε πως λειτουργούμε και πάλι (ακόμα και αν έχετε κλείσει ραντεβού). Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είμαστε πολύ σύντομα κοντά σας για να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Μέχρι τότε, σας παρακαλούμε να “Μ Ε Ι Ν Ε Τ Ε Σ Π Ι Τ Ι”. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο 210-2.44.44.44.

*Εξαιρούνται τα ΚΤΕΟ που εξυπηρετούν μεγάλα φορτηγά διεθνών μεταφορών, όπου μπορούν να ελέγχουν ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ.

KTEOHellas Μενίδι
Book online

ΚΤΕΟΗellas Μενίδι

Καλώς Ορίσατε στην ΚΤΕΟΗellas, την επιλογή 800 οδηγών κάθε ημέρα! Το ΚΤΕΟ Μενιδίου εξυπηρετεί τα εξής οχήματα: Aυτοκίνητα Ι.Χ., taxi και επαγγελματικά έως 3,5t
ΜΕ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Εάν απλά σου αρέσει να επιλέγεις το καλύτερο...
FREE COFFEE POINTS & Wi-Fi
FREE COFFEE POINTS
Wi-Fi
ΚΤΕΟΗellas EASY ACCESS

Kατευθυντήριες οδηγίες προς το ΚΤΕΟ Μενιδίου

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΠΡΟΣ: KTEOHellas Μενιδίου
Kατευθυντήριες οδηγίες προς το ΚΤΕΟ Μενιδίου για

Αγοράσατε καινούργιο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο; Καλορίζικο! Έχετε κάποιον να θυμάται το ΚΤΕΟ σας;

Μόνο εδώ στην ΚΤΕΟΗellas δίνουμε εγγυήση για την ενημέρωσή σας!

Είστε σε κινητό; Φωτογραφίστε την άδεια του αυτοκινήτου σας, στείλτε μας e-mail και θα φροντίσουμε εμείς για την ενημέρωσή σας...

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Μην μπαίνετε σε κόπο να συμπληρώνετε στοιχεία. Φωτογραφίστε απλώς το προηγούμενο δελτίο ΚΤΕΟ και στείλτε μας ένα e-mail με επισύναψη. Εμείς θα φροντίσουμε τα υπόλοιπα!

ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ KAINOΥΡΓΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

Ποιος θα έχει στο νου του τις ημερομηνίες για το ΚΤΕΟ σας; Στείλτε μας σε μία φωτογραφία την άδεια του οχήματος σας ή προηγούμενο ΚΤΕΟ. Θα σας ειδοποίησουμε εμείς, χωρίς καμία υποχρέωση δική σας!

Δείτε τα ΚΤΕΟ του ομίλου ΚΤΕΟΗellas και τα οχήματα που εξυπηρετούν
Ξεκινήσαμε πριν 16 χρόνια με ένα μόνο όραμα: Να κάνουμε τη ζωή του οδηγού λίγο καλύτερη!
Γι' αυτό το πρώτο πράγμα που θα βρείς μπαίνοντας στην KTEOHellas, είναι το ζεστό και ειλικρινές μας χαμόγελο!
Και την υπόσχεση πως για εμάς ο κάθε οδηγός είναι μοναδικός...
© 2020 KTEOHellas. All rights reserved.

Cookie settings

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύουν πληροφορία στον browser κατά τη διάρκεια της περιήγησης σας στο www.kteohellas.gr και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στγμή.